Någon att prata med

Önskar du ha enskilt samtal eller förbön är du välkommen att kontakta någon av våra präster, kyrkoherde Anders Hansén på mobil 070-920 19 40 eller komminister Christina Östman Rolandsson på mobil 070-710 36 50.

NU kör vi igång barnverksamheten utomhus: Vi tar promenader tillsammans med avstånd, på onsdagar mellan kl. 09.30 – 12.00. För mer info var vi träffas

Ungdomsverksamheten

Under rådande omständigheter och med folkhälsomyndighetens rekommendationer så har ungdomsverksamheten uppehåll tills vidare.