Som läget är nu följer vi folkhälsomyndigheternas rekommendationer med antalet 8 personer +  personal i alla sammanhang. Detta gäller också  vid dop och vigsel. Vid begravning gäller däremot 20 personer + personal. För mer info kontakta pastorsexpeditionen eller någon av våra präster.

NU kör vi igång barnverksamheten utomhus: Vi tar promenader tillsammans med avstånd, på onsdagar mellan kl. 09.30 – 12.00. För mer info var vi träffas

Ungdomsverksamheten

Under rådande omständigheter och med folkhälsomyndighetens rekommendationer så har ungdomsverksamheten uppehåll tills vidare.