DETTA GÄLLER JUST NU

Den resa till Italien som skulle göras med konfirmanderna är inställd och istället planeras ett läger i Sverige. Berörda parter kommer att få information under nästa vecka.

Vi finns som hjälpande hand, samtal och bön för er som behöver och vill. Du får gärna ringa oss.

Er kyrkoherde Anders Hansén mob 070-920 19 40

Vi har nu kyrkan öppen vardagar framöver mellan kl.12.00-15.00. Välkommen in!

Kyrkans ungdomar

Med anledning av rådande omständigheter så är ungdomsverksamheten inställd  Anders & Maud

DETTA GÄLLER JUST NU

Med anledning av rådande omständigheter så är församlingens aktiviteter minimerade. Vi kommer att fortsätta fira gudstjänst, dop, vigslar och begravningar. Den resa till Italien som

Barnverksamheten

DETTA GÄLLER JUST NU: Under rådande omständigheter är barnverksamheten inställd.